Kisszállási Népdalkör

Az 1970-es évek elején kezdtek el énekelni a népdalokat kedvelő asszonyok. A népdalkör több évtizede folyamatosan fennáll, meg-megújuló tagokkal. Összegyűjtötték a helyi summásdalokat, s csokorba kötötték. Tagjai a Vass Lajos Népzenei Szövetségnek. 2005-ben elnyerték a Kisszállás Községért Kitüntetést. 2013-ban egy helyi vállalkozó segítségével megjelent CD- felvételük is „ Summásdalok” címmel. Jelenlegi kórusvezető : Benke Magdolna Mária pedagógus

Népdalkör próbái minden héten:

Csütrötökön: 16:00 - 17:00

Kézimunka szakkör

2010. novemberében 3 fővel indult, majd decemberben már 5 fővel készítettek ajándékot a karácsonyi ünnepre a kisszállási gyerekeknek. A szakkörnek 9 tagja van. Csütörtök délutánonként találkoznak a Művelődési Házban. Horgolnak, varrnak, kötne sok szép tálat , terítőt, angyalkákat és húsvéti díszeket készítettek már az elmúlt években.Az idősebbek szívesen adják át a tudásukat a fiatalabbaknak.Munkáikból kiállítást szerveznek, s egy-egy különleges darabbal megajándékozzák a Kisszállásra érkező művészeket, előadó csoportokat.

 Kézimunka szakkör minden héten:

Csütörtökön: 14:00 - 16:00

Baba - Mama Klub

A Baba-Mama Klub 2014-ben alakult. Kezdetben a Ringató foglalkozások alkalmával jöttek össze, jelenleg heti rendszerességgel tartanak Klubbot a Művelődési Házban. Jeles ünnepkörökhöz kapcsolódva szerveznek nagyobb összejövetelt. Például: Baba-Farsang, Baba-Mikulás stb. A védőnői szolgálattal együttműködve előadásokat, tanácsadásokat kapnak az anyukák.

Baba-Mama klub minden héten:

Szerdán: 10:00 - 12:00

Add a kezed - Klub

Havi rendszerességgel kerül megrendezésre fogyatékkal élők számára. Meseolvasás, kézműves foglalkozás, játék és beszélgetés szerepel a teadélutánok alkalmával.

A klubbot havonta, előre egyeztetett időpontban tartjuk:

15:00 - 17:00

Aerobik

2017 óta tartják edzéseiket a Művelődési Házban. Vezetőjük: Somogyi Anita

Óra típusok:
- step aerobik
- interwall edzés
- fogyimix óra
- zsírégető torna
- box aerobik
 
Aerobik minden héten:
Kedd: 17:00 - 18:00
Péntek: 18:30 - 19:30
 

Látogatóink

Today 0

Yesterday 3

Week 22

Month 33

All 7819

Currently are 14 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Kövess minket!

facebook

Galéria